por little thai's

Ledig imorgon! Vi har s.k. Sri-lanka dag i skolan. Man ska samla in pengar till de stackars små thailändarna. Jag ska städa, och få pengar av mamma. Men jag kommer inte att ge alla pengar till skolan, utan jag behåller lite själv haha.
Åh, snö. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vill kunna hoppa runt i shorts och linne här i stockholm igen. Hoppas att det inte dröjer alltför länge. Det är sjukt svårt att vara varmklädd och snygg samtidigt. Dålig kombination.

Idag har jag och Emma känt oss som 3 år igen. Vi har åkt pulka och byggt snögrottor, hääärligt! Jag har kommit på en ny grej, snöbjörn. Istället för snöängel, 10 gånger roligare! Emma kissade nästan på sig av garv. Jag ska förklara bättre någon dag.  By the way så fick jag MVG i mitt engelskaprov, inte dåligt va? Jag tror att engelska är det enda ämnet som jag får MVG i, det är supersvårt att få mvg i min skola, men jag har talang för det där med English, det är kul. Allt annat suger.

Jag sitter som klistrad i olika tankar. Inte särskilt djupa. Eller jo, vissa. Vet inte hur tankarna ska ge signaler till fingrarna som kan trycka ner på tangenterna. Svårt. Jag är väldigt förvirrad och jag känner medlidande från mina nära och kära. Dom känner precis likadant, men ändå kan vi inte koppla våra vägar. Fattar någon?

name your pillow (?)


Kommentarer
Postat av: Anonym

fan vilken söööt bild

2008-11-28 @ 16:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0